Híreink

Hírek, események melyek érintik az Öveges Programot.

Kémia emelt szintű érettségi előkészítő csoportbeosztása

Az első foglalkozások időpontjai:

1. csoport: szeptember 29.

2. csoport: október 6.

3. csoport: október 13.

Kérjük kattintson a hír címére, majd a csatolt dokumentum linkjére.

Köszöntjük oldalunkon!

Kedves Látogató!

Üdvözöljük a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium természettudományi laborjának honlapján. Oldalunkat elsősorban azért hoztuk létre, hogy TÁMOP-3.1.3-11/2-2012-0015 pályázatunk keretében megvalósuló „Tudománytermészetesen a – Belvárban”! című projektünkről információkkal lássuk el az érdeklődőket, jelenlegi és jövőbeli partnereinket, háttéranyagokkal segítséget nyújtsunk a természettudományos tárgyakat tanító kollégáknak kísérletek megtervezéséhez, kivitelezéséhez, illetve elérhetővé tesszük tanórai és szakköri felhasználásra az általunk elvégzett kísérletek videóit. A fentieken túl sok más érdekességet is kínálunk honlapunkon, böngéssze hasznosan, és legyen visszatérő látogatónk!

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

                                                                                                                                             Szilágyi Tibor laborvezető

Öveges Program - Laborbemutató konferencia

Nagy érdeklődés mellet rendeztük meg az Öveges program keretében a döntéshozói körnek szervezett laborbemutató konferenciánkat 2014. március 03-án. A résztvevők között köszönthettük Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának osztályvezetői szintű képviselőit, a Békéscsabai és a szomszédos Tankerületek igazgatóit, a Kormányhivatal képviselőit, a Békéscsabai Intézményellátó Centrum vezetőit, és több tankerületi fenntartású intézmény vezetőjét.

A délutánra szervezett programot Kiss Tibor alpolgármester úr, és Czégény Gyula a Békéscsabai Tankerület igazgatója nyitotta meg. Ezt követően a konferencia illusztris meghívott előadója, Sipos Imre köznevelésért felelős helyettes államtitkár úr tartott előadást   „A jelen és a közeljövő feladatai a közoktatásban, kitekintve a természettudományos oktatás helyzetére” címmel.  Ezt követően Zátonyiné Fazekas Erzsébet intézményvezető asszony a Tudomány„természetesen” - a Belvárban! projekt menedzsere adott tájékoztatást a projektről, kitérve a természettudományos labor jövőbeli működésére. Az elvégzett szakmai munkáról Szilágyi Tibor laborvezető adott tájékoztatást a jel lévőknek, majd ezt követően a konferencia egy kémia, fizika, biológia kísérleteket bemutató blokkal zárult, melynek keretében vendégeink saját maguk is elvégezhettek néhány egyszerű, de látványos kísérletet

A konferencián elhangzott előadások anyagai itt, valamint a programon készült fényképek itt megtekinthetőek!

Oldalak

Feliratkozás RSS - Híreink csatornájára