Híreink

Nagy siker volt! Disszeminációs szakmai műhelykonferencia

Nagy sikerrel rendeztük meg az Öveges program keretében első konferenciánkat 2014. február 10-én. A konferencia délelőtti programja között szerepelt a Tudomány-„természetesen”- a Belvárban című projektünk, a laboratóriumban végzett szakmai munka és a laboratóriumi foglalkozások szaktanári szemmel történő bemutatása.

Délután kémia-biológia, fizika és laborvezetői szekciókban folytatódott a program, ahol a gyakorlatok átadása valósult meg kötetlen beszélgetés formájában.

A megjelent 11 partnerintézményt 19 szaktanár, 10 laborvezető, 2 laboráns, 1 intézményvezető és 2 projektmenedzser képviselte.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a projektgazda, Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala is képviseltette magát a rendezvényen.

Meghívásunkra három médium, a CsabaTV, a Békés Megyei Hírlap és a Rádió 1 jelent meg, és készített tudósítást.

A résztvevők a szóbeli visszajelzések alapján elégedettek voltak a konferencia tartalmi elemeivel,          nagyon hasznosnak tartották mind az előadásokat, mind a szekciókban folytatott beszélgetéseket,          bemutatókat. Minden nyilatkozó megerősítette, hogy a helyszínen hallott, látott információk támogatják otthoni fejlesztő munkájukat és lendületet szereztek az előttük álló feladatokhoz.

 

A disszeminációs nap anyaga itt tekinthető meg >>>